Algemene voorwaarden Bureau Bijles.

Artikel 1
Bureau Bijles is een website die voorziet in informatie over zaken gerelateerd aan het basisonderwijs.
Een enkele keer zal ook informatie over het voortgezet onderwijs worden verschaft. Aan de inhoud van die artikelen vallen geen rechten te ontlenen.

Artikel 2
Contact met Bureau Bijles is mogelijk via de contactpagina op de website of per mail (bureaubijles@hotmail.com). Op de contactpagina geeft u uw naam op, uw e-mailadres en uw boodschap. Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Artikel 3
Producten in de webshop worden digitaal of fysiek aangekocht. Dit wordt per product aangegeven. Voor de betaling van digitale producten wordt gebruik gemaakt van betalingsdienst PayPro. Bij betaling wordt de website van www.bureaubijles.nl korte tijd verlaten. Zodra u betaald heeft, ontvangt u direct de digitale producten. Mocht u hier problemen mee ondervinden, dan kunt u altijd contact opnemen. Fysieke boeken worden besteld, betaald en verwerkt door Pumbo.

Artikel 4
Op artikelen is herroepingsrecht van kracht wanneer het fysieke exemplaren betreft. Dit gaat in op de dag na ontvangst van de producten. Het artikel is te retourneren via de webshop waar het is aangekocht. In het geval van fysieke boeken betreft dit Pumbo.nl. Volg de instructies aldaar.
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor e-books. Een download van een book is niet meer te herroepen op het moment dat de download is gestart. Door te betalen stemt de koper in met directe levering en wordt van herroepingsrecht afgezien.